streda 14. januára 2015

Typy a návrhy, ako si zariadiť CHODBU



Typy a návrhy, ako si zariadiť CHODBU 

            Pri zariaďovaní CHODBY, vstupnej haly v našich príbytkoch, je určite vo väčšine prípadov, akoby sme chceli aby bola zariadená a druhá otázka je, ako nám dovoľuje priestor a reálne skladové priestory.
 Bolo by úžasné si zariadiť vstupnú halu noblesne, s uvítacími kreslami, honosným obrazom visiacim nad ešte honosnejším konzolom na ktorom je denne váza plná čerstvých kvetov.


           
Radi sme však aj vtedy, keď si môžeme dovoliť chodbu zariadiť minimalisticky, pretože máme dostatočne úložného priestoru, aby sme tam napratali masívnu vstavanú skriňu, celí šťastní, že sme ju mali kam v malom byte vôbec dať. 
Späť však k minimalistickým chodbám, môžeme tu vsadiť na doplnky, veľké zrkadlo – ktoré dá tomuto už malému priestoru ešte väčší punc a najpraktickejšia stránka je zväčšenie priestoru. 



           
Vešiakové zostavy – prečo nestaviť aj na ne a neoživiť tak priestor designovým kúskom?









          
Chodba je aj tá časť domu, kde sa treba pred odchodom posledný krát SKONROLOVAŤ, či je všetko OK :) Prečo sa so zrkadlami v chodbe nevyhrať??? 







           
Do chodby určite patrí miesto pre odloženie topánok, zavesenie si kabátov – a to všetko tak, aby to bolo čo najmenej nápadné a najviac pekné :)