nedeľa 22. marca 2015

Hansgrohe = dizajn + kvalita + cena



Nenechajte sa predbehnúť a kupujte novinky do kúpeľne odprezentované verejnosti len TERAZ!Asi takto by som pomenovala zhrnutie noviniek po výstave I.S.H.

Za uplynulý týždeň si predajcovia, dizajnéri a obchodníci s kúpeľňovým príslušenstvom, nenechali ujsť výstavu I.S.H vo Frankfurte. Inak tomu nebolo ani u nás a tak sme sa aj my vybrali obzrieť si novinky výrobcov kúpeľňovej keramiky, batérií, radiátorov a ostatného kúpeľňového príslušenstva, v priamom prenose. A oplatilo sa!

Hansgrohe ma prekvapilo novinkami najviac! Úžasné novinky kúpeľňových umývadlových batérií, sprchové hlavice so sklenenými elementami, prešpičkované kúpeľňové doplnky, ktoré majú svoje uplatnenie aj v kuchyni – a nad tým všetkým mal hlavné dizajnové slovo PÁN DIZAJNÉR STARCK.
Ako tutovku, ktorá ma dostala najviac, je "vytuningovaná" úprava AXOR BATERIE STARCK V. Tu si chcel dizajnér splniť svoj sen, keď do  umývadlovej kúpeľňovej batérie mohol integrovať VÍR, za zvuku žblnkotajúceho potôčika.  Pre mňa úžasná batéria, na ktorú si ešte musíme trošku do predaja počkať, nakoľko sa ešte dolaďujú certifikáty k predaju.
STARCK V. - sklenená batéria s vodopádom a vlastným vírom
 Sprchovacia hlavica so sklenenou najspodnejšou vrstvou je novinkou medzi sprchovacími hlavicami a hygienické hladisko je tu na prvom mieste! Ľahká údržba od vodného kameňa, vhodné čistenie aj v umývačke riadu. V sprchovacích hlaviciach je tých noviniek naozaj veľa, ale to je už na samostatnú kapitolu a poradcu, ktorého môžete nájsť v kvalitnom kúpeľňovom štúdiu.
Hansgrohe doplnky - univerzálne pre kúpeľňu, ale vhodné aj do kuchyne. Najviac ma zaujal dávkovač tekutého mydla a poličky pre voľbu doplnkov, ktoré sa môžu vzájomne presúvať, ako to zákazníkovi vyhovuje.
Dávkovač tekutého mydla, môže slúžiť aj ako polička
Kúpeľňové doplnky nájdu svoje využitie aj v kuchyni
Manufacture Hansgrohe - " own design " -  možnosť batérie vo vlastnom designe, farby, efektu, výške ...
Možnosť zmeny fabry,veľkosti,dizajnu
Kuchynské batérie Hansgrohe - sú samostatnou kapitolou, ale musím povedať, že dizajn novej kuchynskej batérie v matnom prevedení s vyťahovacou  sprškou je vysoko použiteľný aj v našich kuchyniach!

Kuchynská Hansgrohe batéria, možnosť aj v matnom dizajne