piatok 3. apríla 2015

Radiátor, alebo dizajnový doplnok?

V našich zemepisných šírkach sme zvyknutí na radiátor, ako nutnosť interiéru, aby sme v zime nepomrzli - a povedzme si pravdu, že jar a jeseň, tiež nie sú naše najteplšie ročné obdobia.
Taliani si môžu dovoliť poňať radiátor aj v inom zmysle, ako len nutné vykurovacie teleso a tak tomu opäť vniesli noblesu, dizajn, farebnosť a absolútnu ORIGINALITU, talianom blízku :)
CORDIVARI radiátory sú moje najobľúbenejšie, ponúkajú veľa typov radiátorov, od extra SLIM doplnkových radiátorov po dizajnové "klasické" radiátory, s možnosťou rôznych farebných variácií. Dajú sa veľmi ľahko uniformovať.
Radiátory predstavené nižšie, môžu byť vo viacerých farbách RAL, v ponuke je aj viac rozmerov a pripojení na vykurovací systém. Pre viac informácií kontaktujte TOP predajcov na Slovensku ( alebo mňa :) )
SLIM radiátor - vhodný pre doplnkové vykurovanie do kúpeľne, alebo interiéru s podlahovým vykurovaním.
Hand
Movie
Giuly
Badge
OWN design, dáva možnosť zákazníkovi urobiť si radiátor s vlastnou fotkou,obrazom s vlastným dizajnom. Prečo by Vás fotka mala hriať len len pri srdci, keď môže vykúriť aj vašu izbu?? :)
Rosy picture
Rosy picture
Dizajnový nerez, pridá Vášmu domovu noblesu, po ktorej tak veľmi túžite.
Stradivari  
Lola

Lola design

Blow
Rio
Zrkadlový radiátor je tiež jedna z možností, pre vykúrenie chodby, kúpeľne...
Rosy mirror
Klasický radiátor INAK
Roads horizontal

Roads Vertical
 Radiátory predstavené vyššie, môžu byť vo viacerých farbách RAL, v ponuke je aj viac rozmerov a rôzne pripojenia na vykurovací systém.Každý radiátor je vyrábaný zákazkovo a na MIERU. Pre viac informácií kontaktujte TOP predajcov na Slovensku ( alebo mňa :) )

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára