sobota 10. januára 2015

Koberce a ich trendy pre rok 2015



Koberce – a ich trendy pre rok 2015
            Koberce – zabudnuté? Znova nájdené? V časos predchádzajúceho režimu boli všade,  vypĺňali každý centimeter podláh v bytoch kde sme bývali a v Rusku sa dodnes používajú na stenu.  Vtedy sa nepoužívali preto, lebo sa nám páčili, ale preto, aby bolo teplejšie.  Určite však plnili lepšiu funkciu ZVUKOVEJ IZOLÁCIE a susedovci boli „ menej „ nervózny, ako dnes, keď vám niečo zrhkoce na dlažbe, plávačke, parketách...alebo keď sa deti preháňajú bytom na „čomsi“ kolieskovom :)
Dnes sa koberce tešia opäť veľkej obľube. Krásne vyznejú pod jedálenským stolom, ohraničia tak priestor JEDÁLNE, pekne vyzerajú aj pod konferenčným stolíkom, niekto mu nájde priestor aj vo vstupnej hale, kopírujúc obrysy haly... veľa spôsobov využitia – veľa farebných, tvarových a neviem akých variácií.
Je fayn, že koberec je ďalší prvok v interiéri, ktorý sa dá ľahko vymeniť a vieme tak vytvoriť odlišný interiér za pár minút.
Trendy pre tento rok sa nesú v duchu farieb, ktoré sú opísané tu
Farby v duchu týchto trendov, geometrické tvary pripomínajúce RETRO štýl a koberce s vintage nádychom – moje najobľúbenejšie :)
Tak čo, oslovia Vás nejaké z nasledujúcich štýlov? My sme si už ten svoj NAJ zaobstarali, a čo vy? :)









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára